domingo, 15 de febrero de 2009

nOves sensaciOns..

Després d'un parell de classes de la nova assignatura de Teoria de l'educació II, ja estic una mica més centrada sobre el contingut de la matèria.
Primer de tot, vull explicar que trobo que la idea d'un blog personal de l'assignatura és molt bona, ja que això ens permetrà reflexionar i opinar de manera més personal i autònoma. A més, això d'haver de comentar notícies pot semblar molt difícil (de fet, li trobo) però segur que cap a final de curs, ens semblarà una tasca ben fàcil i ens haurà estat molt útil.
Aquesta nova metodologia que fem servir ara em sembla que ens aportarà moltes coses bones perquè tots tindrem l'oportunitat d'expressar-nos si ho desitgem. A banda d'això, els debats entre professor i alumnes, ens ajudaran a perdre la por a parlar en públic i, a més, a adoptar posicions contràries a les que realment pensem.
Pel que he anat veient en aquestes dues sessions, crec que serà una matèria molt més pràctica i didàctica que la que fèiem en el semestre anterior, Teoria de l'educació I, que era més teòrica.
Pel que fa al contingut, la veritat és que hem anat fent coses que no estan lligades entre si. Potser el primer dia vam fer una introducció i el segon ja vam entrar en matèria.
Ja aniré veient com va l'assignatura a mesura que anem avançant amb el temari.
una salutació,
Tonia Martínez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario